ROCKSTEADY BEAT CLUB / SALA BOOGACLUB (Granada)

Viernes 19 de Marzo / 23:00H

5€ Taquilla.

 

Presentació del segell Memories (Castellón)

Bandits

 

Els de Castelló s'han convertit en la jove promesa dels sons originals jamaicans del llevant peninsular amb poc més d'un any de vida. Amb una potent secció de vents facturen un elegant rocksteady i grans temes de ska sense deixar de costat el reggae primerizo, acollint en el seu repertori, grans clàssics de llegendes jamaicanes. A pesar de la seva curta vida, ja estan cuinant la seva primer LP, que farà les delícies dels seguidors d'aquests sons i del com tindrem notícies molt prompte. La seva arribada al Rocksteady Beat Club representa la seva primera visita a Andalusia, asi que no deixis passar l'oportunitat de veure'ls damunt de l'escenari del Boogaclub.

 

http://www.myspace.com/banditsskaband

 

En la cabina tindrem una selecció de vinils exquisida a càrrec de Bocaccio 70, Little Xurro i ****, fundadors del segell i distribuïdora Jamaican Memories, disquera especialitzada en sons jamaicans, el principal objetiu és donar a conèixer aquesta música. Festes com DJs, distribució musical, organització de concerts o edicions amb el seu segell són els fronts que mantenen oberts.

 

http://www.myspace.com/jamaicanmemories