Rudies All Around te el plaer de convidar-vos al concert que hem organitzat amb SMOOTH BEANS, banda càntabra nascuda al 2008 però que ja ha cautivat al públic allà on han tocat amb el seu Rock Steady, Early Reggae i Ska amb clares influències Soul i Rythm and Blues.

 

Han guanyat el “Certamen de Música Joven de Cantabria ’09” i el concurs de cançó de l’estiu del Diario Montañés de Cantabria amb el seu tema “To the mount”

 

Ara arriben Gandia per a presentar-nos el seu primer treball en format vinil de 7 pulgades “Cantabria’s Finest” amb un reggae western instrumental anomenat “The Road of Cherokee” i un Rock Steady vocal en la cara b “You are the one”, que trauen amb el prestigiós segell Liquidator.

 

A més, després del concert hi haurà punxada de Rudies All Around que estaran molt ben acompanyats per Rudy King (Argentina), on podreu seguir ballant a ritme del millor Rock Steady, Early Reggae, Ska i Soul.

 

Tot açò serà el proper dissabte 29 de Maig a partir de les 23h al Rockadelic Club de la Platja de Gandia. Entrades anticipades 3€, i en taquilla 4€.

 

Per comprar les entrades anticipades fiqueu-vos en contacte amb nosaltres a rudies_around@yahoo.es i vos informarem del que faça falta!

 

Are you ready to Rock Steady?!

 

http://www.myspace.com/smoothbeans

http://www.myspace.com/rudiesallaround