Es pot ser original agafant prestada lletra i música d'altres artistes? Es pot barrejar a Maniatica amb Mercedes Sosa, La Polla Records, Lluis Llach, León Felipe o Lone Star en un sol disc? Es pot fer un disc d'ska i reggae sense banda i amb alguns temes de música electrònica?

 

Si en algun cas no es poguera Ulldtro s'han apropat molt, fent les coses amb molt de gust i il·lusió, amb unes veus que sens dubte són els seu punt fort, encertada la combinació de la veu del Jippy (ex-cantant d'Skaparàpid calia dir-ho?) amb les de Pepa i Bego.

 

Un disc, per a cantar-lo, per a pensar en el cap i ballar en els peus, i també per escoltar-lo tranquilament, fixant-se en les lletres, en uns referents molt ben triats i que intenta transmetre, que vol dir coses, no se vosaltres però a mi ja m'abellia sentir alguna cosa més que "I love you baby"… i més amb la que està caiguent ahí fora…