Bandits ha quedat entre els 3 més votats i s'han assegurat un lloc a la final del European Reggae Contest per països, amb una nota de 6'47, just darrere de Gregtown amb un 7'03 i els Mandrilenys Upsttemians, amb 8'09 punts.

Contratempo tampoc han quedat mal, a la novena posició amb 5'65 punts.

La final es realitzarà el 11 de juny a Madrid, on assistiran als 3 classificats del reggae contest i el guanyador del concurs gallec. Al finalitzar, un jurat seleccionarà el millor grup que passarà a la final europea que es realitzarà el el 25 de agost al Rototom Festival.

 
El reggae contest és sens dubte una gran oportunitat per a Bandits, que encara que és una banda molt jove, s'ha vist que està a la altura dels més grans a nivell europeu. 

Dir també que encara que el reggae contest siga una bona iniciativa, pensem que les coses no s'estan fent del tot be ja que els grups s'han de pagar pràcticament totes les despeses per a poder assistir a les finals.