Hola a tots i totes:


El primer de tot demanar-vos disculpes per la nostra absència l'últim mes tant a valenciaska.net com en altres sites de la escena, però com alguns ja sabreu, varem sofrir la falta d'un membre importantíssim de la banda, es tracta de un vuit que sabem mai podrem plenar, però també sabem que Rafa haguera volgut que tirarem cap a endavant, per ell, pel seu record, i per tot el que es va esforçar per fer aquest, el nostre primer disc. Allà on estigues, Rafa, tot açò i el que està en camí… va per tu company!!!


Segon, informar-vos que ja es pot escoltar un petit avanç del nostre primer disc, enregistrat a R.Track Studio sota la producció del Dr.Jau.
Si voleu fer-li una escoltadeta visiteu www.myspace.com/dirtysoulriders

Per últim agrair al Dr. Jau el suport que ens està donant al llarg d'aquest procés, sobre tot per ajudar-mos a fer més lleugera la dura transició a un nou baixista encarregant-se d'eixe instrument durant els pròxims mesos.

 

Un fort abraç a tots i totes.


DIRTY SOUL RIDERS (ex the skartats)