Ja està ací el 3er València Ska Festival, com sempre a Meliana (Horta Nord), a la Sala Durango, el 30 d’Octubre a les 23:30h, amb moltes hores de diversió i bon ambient per davant.

 

3 grups, enguany amb presència internacional, entrega de premis, sorteig de discos i samarretes, concurs de ball i festa ska fins la matinada amb els millors punxadiscos, tot açò per només 6€ d’entrada anticipada: no et pots perdre la festa del ska valencià!

GRUPS

Sensi Simon & The Golden Singles Band

Dirty Soul Riders (Ex- The Skartats)

Peanuts

SELECTORS

Rudies All Around
La Safa Powah Selectors
 

 

 

+ INFO

 

Sensi Simon & The Golden Singles Band

 

Que tenen en comú grans artistes com Alton Ellis, Ken Boothe, Rico Rodriguez, Dr.Ring-Ding, Laurel Aitken, Derrick Morgan o Winston Francis ? Doncs que en tots ells alguna vegada ha tocat el trompetista alemany Sensi Simon.

 

http://www.myspace.com/sensisimonband

 

Per acompanyar-lo la banda All Stars valenciana The Golden Singles, directament des del Rototom on encara es recorda el gran concert que varen oferir amb Mr. T-Bone. Músics provinents de Ki Sap, Malarians, Skaks, The Skafeinats o Dr.Jau & Peanut Vendors que, atenció prometen moltes sorpreses que no podem desvelar. Podeu escoltar el seu single a València Ska FM

 

 

 

Dirty Soul Riders (Ex- The Skartats)

 

Dirty Soul Riders són el nou nom de The Skartats, és un grup ja expert, guanyador del premi València ska al grup revelació i amb les idees ben clares des del principi en la seua aposta per la música jamaicana. Ara a més venen amb el seu primer disc a punt d’eixir a la venda, sota la producció de Dr. Jau i que sona així de be:

 

http://www.myspace.com/dirtysoulriders

 

Agraïm especialment l’esforç de Dirty Soul Riders per a la seua participació al festival.

 

 

Peanuts

 

Que Castelló és tropical ja fa anys que ho sabíem, així que no ens estranya gens que un grup nascut fa poc més d’un any tinga la qualitat que tenen The Peanuts, qui estan a punt de començar la gravació del que serà el seu primer disc.

 

Ska clàssic amb pinzellades de jazz, reggae i alguna coseta de Soul amb dos veus femenines al front és la interessant proposta dels Peanuts.

 

 

http://www.myspace.com/skathepeanuts

 

 

Rudies All Around

 

Aposta segura de la història del festival, es superen cada any amb el seus temes de reggae i ska més clàssic, prestant una especial atenció al soul, amb uns trencapistes que no deixen indiferent a cap dels presents!

 

La Safa Powah Selectors

 

Com les velles glòries (assumint que pot ser només siguen velles) racionen les seues actuacions amb comptagotes, pel que sempre és una bona ocasió de ballar amb el seu repàs a la història del ska, des de Jamaica a la 2 Tone, del ska-jazz als grups actuals, a més de ratllades varies com l’ska ye-yé i la seua amenaça d’acabar amb temes de rock & roll!

 

Guantxo & Meteoska tornen per a que no pareu de ballar!