I no, no és 28 dia dels innocents, sempre hem volgut oferir contingut lliure de drets d’autor, hem intentat difondre la llicència creative commons per tal de distribuir la música d’una forma alternativa i més oberta. Però resulta que tenim alguna versió a València Ska FM amb copyright, i ens ha arribat un avís de que van a tancar-nos la pàgina web i tindrem que pagar 8.000€ de multa per oferir a la web contingut amb copyright tenint publicitat (que amb el que guanyem amb publicitat no arribem ni a una centèsima part de la multa), així que res, ens acomiadem de tots ja que en 10 dies ens tanquen la pàgina, han sigut 5 anys de vida de València Ska que mai oblidarem, i sentint-ho molt no podrem oferir més edicions del València Ska Festival.

I torne a repetir, no, no és 28, ni tampoc el dia 21, que pot entrar la llei de Sinde, per tant València ska no tancarà! No tenim cap multa, i el festival de valència ska continuarà fent-se, però si entra la llei moltes webs com la nostra podrien trobar-se en situacions com la citada anteriorment. No a la censura d’internet, no al tancament de les webs.