Una selecció dels millors músics valencians de l'escena jamaicana es junten per dur endavant un nou projecte musical on explotar tota la seua creativitat, es tracta d'un nou supergrup que segurament durà el nom d'  "Skastañuela Tropical" amb el que volen introduir un nou estil, el Copla-Ska, amb  temes com "Ojos verdes, y negros" "No me llames Dolores llámame Millie " o "Lola de Jamaica"

El grup està integrat pel bateriste Toni A. Iglesias (a qui se li noten les influencies del seu pare, Julio), el baixiste Kodi qui ha traduït al jazz temes d'ISabel Pantoja, Borjita Palmieri, com no, a les palmes i la veu Paupaman que després del seu disc Sis Doble ací es converteix en Páapaman.  Ki sap? prestarà el seu músics amb el nom de "Y yo que se quillo?"

Per suposat no podia faltar Dr. Jau, que en aquesta ocasió només s'encarregarrà de tocar guitarra, trompeta i acordió diatònic, a la vegada es clar.

Olé ska!