Els membres de The Skafeïnats anuncien un paró indefinit en l'activitat d'aquesta formació. Després d'uns quants anys treballant i de concerts a l'esquena, els músics d'esta banda valenciana han decidit descansar i centrar-se en projectes que tenien en ment des de feia temps, a banda de seguir col·laborant en les formacions on ja ho feien.    

 

El grup vol donar les gràcies a tota la gent que els ha acompanyat en esta aventura (menció especial a la gent de St. Marcel·lí, IES Abastos, Alcàsser, Benicalap…) i, en definitiva, a tots aquells que hagen gaudit d'eixes nits de concert tan especials per a tot músic.    

 

També anunciar, que els membres de The Skafeïnats estan actualment volcats en la seua nova aventura anomenada Six On The Beach, una banda d'ska, jazz i reggae 100% instrumental, on donen forma a les diferents inquietuds musicals que no els deixaven dormir tranquils.    

 

Una forta abraçada a tots i totes!